lördag 10 januari 2009

Ciabatta med kyckling, bacon och parmesan



En väldigt god smörgås - som är så matig så att den passar som en hel måltid. Så här gör man den: Rör ned någon matsked finriven parmesanost i gräddfil eller creme fraiche. Stek två kycklingfileer, krydda dem med cayennepeppar, svartpeppar och salt. Dela två ciabatta på längden. Bred på smör. Lägg lite ruccola på varje "bottenbröd". Skiva fileérna. Lägg en file ovanpå ruccolan på vardera brödet. Lägg på finskuren salladslök, skivade tomat, skivad avokado, parmesansås, några stekta baconbitar och lite hyvlad parmesanost. På med locket och servera.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Åh så gott det där lät!

Bengt sa...

jag letar efter orginalreceptet på den där mackan. var kommer d från?

M sa...

Jag har försökt hitta det jag med... Men kan inte komma ihåg var jag läst det :(