måndag 27 oktober 2008

Varma mackor

Ibland är det gott med ett par riktigt "flottiga" varma mackor. Två av mina favoritvarianter är mackor med stuvning och mackor med tacosmak. Oftast när vi gör tacos blir det över en liten mängd köttfärs - för lite för att räcka till en riktig måltid, men precis lagom för att spara i frysen till framtida varma mackor.

På mackorna med tacosmak brukar jag sätta tacoköttfärs, lite jalapeno, en tesked tacosås, hackade tomater, ost och så lite tacokrydda överst.
Mackorna med stuvning på innehåller skinka, skink- och champinionstuvning, hackade tomater och ost. Och några varv på pepparkvarnen.

Mumsigt om än inte det nyttigaste man kan äta!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du vill vara med, lycka till:)

malin sa...

hej! vad god smörgåstårtan med skinka och ost låter! vad använder du dig av för typ av bröd?