
Förrätten blir "Löjromstoast med avocadocreme" - smörstekta brödrondeller med en creme gjord på avocado, creme fraiche och citron. Toppat med löjrom och rödlök. (Räkor för min del då löjrom är en av få saker som jag inte gillar)
Varmrätten blir "Renbiff med lime- och enbärssmör och mandelpotatispuré" - till det blir det en rödvinssky samt morötter och sockerärtor.
Efterrätten blir "Pärontarte Royal med kardemummavisp" - en paj fylld med päron, pistachnötter m.m. Och till det en visp gjord på bland annat grädde, vaniljsocker och kardemumma. Låter väl ljuvligt? :)
Frågan nu är bara vad vi ska ha för drycker...
Förslag emottages tacksamt.
Tillägg 2009-01-01: Läs mina synpunkter om middagen här.
(Bilden är lånad från Alltommat.se)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar