tag:blogger.com,1999:blog-5157882838945795410.post6349079867238522578..comments2023-05-25T13:03:21.762+02:00Comments on Min matblogg: Kycklinggratäng med fullkornsspaghettiMhttp://www.blogger.com/profile/04093137407913126283noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5157882838945795410.post-75268557799192466842011-03-06T20:32:36.159+01:002011-03-06T20:32:36.159+01:00Fruktsallad - Jag gillar oxå Kronfågeln, men iblan...Fruktsallad - Jag gillar oxå Kronfågeln, men ibland blir det även andra sorter.<br /><br />Anonym - Det är två dl vätska gjord på tärning. Koka upp två dl vatten och smula i ca ½ buljongtärning. Eller häll vatten och smulad buljong direkt i kastrullen.Mhttps://www.blogger.com/profile/04093137407913126283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5157882838945795410.post-52353256355178756462011-03-03T21:31:35.782+01:002011-03-03T21:31:35.782+01:00Amatör som jag är...
men hönsbuljongen, är det typ...Amatör som jag är...<br />men hönsbuljongen, är det typ 2 dl från flaska eller är det typ tärning upplöst.<br />Tack för goda recept!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5157882838945795410.post-34597696452658959982011-02-25T13:43:35.572+01:002011-02-25T13:43:35.572+01:00Låter supergott!Låter supergott!Andreashttp://www.massamat.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5157882838945795410.post-52110999762544067092011-02-16T18:03:25.601+01:002011-02-16T18:03:25.601+01:00Vilket bra recept, går ju att variera med pasta, r...Vilket bra recept, går ju att variera med pasta, ris och potatis ifall man skulle tröttna.Ann-Sofihttp://www.matsafari.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5157882838945795410.post-76945774928262135492011-02-07T09:28:08.753+01:002011-02-07T09:28:08.753+01:00Ser gott ut!Ser gott ut!Sannas Godahttp://ttela.se/bloggar/1.1080183-sannas-godanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5157882838945795410.post-42749312899340604142011-02-06T15:23:33.114+01:002011-02-06T15:23:33.114+01:00Ser väldigt gott ut.
Undrar dock vilken kycklingsf...Ser väldigt gott ut.<br />Undrar dock vilken kycklingsfilé du använder?<br />Jag kör med kronofågeln och det är sååååå himla utsökt!<br /><br />Mvh Lena på http://fruktsallad.blogspot.com/Fruktsalladhttps://www.blogger.com/profile/05551330953618343800noreply@blogger.com